eur:
389.58
usd:
362.76
bux:
68012.06
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Eltüntetett kopogtatócédulákról beszélt Zuschlag

Eltüntetett dokumentumokról, így a mintegy 5 ezer 2002-es kopogtatócédula másolatáról, és üres ajánlószelvényekről is beszélt Zuschlag János az ellene és 15 társa ellen indult perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

A volt szocialista politikus elismerte, hogy a nyomozás kezdetén megkérte az informatikusokat, hogy vigyék el Köztársaság téri irodájában található számítógépét, de állítása szerint ezen nem voltak az ügy szempontjából fontos adatok, csak azt akarta, hogy neve ne kerüljön a hatóságok látókörébe. Közlése szerint Lados Istvánt is megkérte, hogy rövid időre utazzon el, így a másodrendű vádlott 7 és fél hónapig bujkált Erdélyben.

Zuschlag Jánost, aki 2007. szeptember 21-e óta előzetes letartóztatásban van, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolják.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×