eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Éjszaka is számítani kell szélviharra, felhőszakadásra és jégesőre

Éjfélig délen és keleten kerülhet sorsúlyos viharra. Helyenként heves zivatar is várható, amit 90 kilométer/órás sebességet meghaladó széllökés, jégeső és felhőszakadás kísér. A jég mérete meghaladhatja a 2 centimétert. Kedden elsősorban az ország keleti felében fordulhat elő néholzivatar, amit viharos szél és jégeső is kísérhet.

Éjfélig elsősorban délen és keleten számíthatunk
többfelé zivatarra - tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat. Helyenként heves zivatar is várható, amit 90 kilométer/órás sebességet meghaladó széllökés, jégeső és felhőszakadás kísér. A jég mérete meghaladhatja a 2 centimétert.

Az éjszakai órákban inkább már csak a délkeleti részeken lehet néhol zivatar, esetleg heves zivatar.

Kedden elsősorban az ország keleti felében fordulhat elő néhol zivatar, amit viharos (60-80 km/óra) szél és jégeső (jégméret 2 cm alatt) is kísérhet.

A késő esti óráktól az északira, északnyugatrira forduló szelet
- zivatartól függetlenül - többfelé viharos (60-80, néhol 80-85 km/óra is lehet) lökések kísérik.

A fővárosban a légszennyező anyagok koncentrációja a csapadékos, szeles időjárás miatt az egészségügyi határérték alatt alakul.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×