eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Acéltömbök estek le egy kamionról Szegeden, megsérült a hídtest

Kilyukadt a Bertalan-híd teste Szegeden, mert acéltömbök zuhantak le egy kamionról, amikor annak a sofőrje egy közlekedési balesetet próbált elkerülni.

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: egy személyautó tartott Szeged felé a hídon, mikor annak sofőrje úgy döntött, hogy a záróvonal ellenére megfordul a kétsávos úton.

Ekkor érkezett a helyszínre egy román kamion, mely a városból kifelé tartva, valamivel a megengedett sebességet túllépve haladt. A személyautó manőverét látva a sofőr jobbra rántotta a kormányt, hogy elkerülje a balesetet. Ekkor zuhant le a szállítmányából két, öttonnás acéltömb.

Személyi sérülés szerencsére nem történt, de a tömbök egyike nyolc-tíz centiméteres lyukat ütött a hídtesten, melyen át látható a Tisza. A másik tömb pedig nekicsapódott a személyautó hátuljának.

A helyszínre érkező tűzoltók most megpróbálják a tömböket visszaemelni a járműre, és a kárt felmérni, a hídon a négyből csak egy sáv járható.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×