eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Drogdílerekre csapott le a rendőrség - képgaléria

Kábítószer-terjesztőket fogott a rendőrség - értesült az InfoRádió. Hétfő este egy férfit vettek őrizetbe, aki marihuánát árusított. Szabadlábon öten védekezhetnek. Pénteken hét ember ellen indítottak eljárást, ők szintén kábítószert árultak.

A XVIII, XIX. kerületet, illetve a XX. kerület egy részét látta el marihuánával az a kispesti fiatalember, akire a rendőrök kéthónapos nyomozás után találtak rá - mondta az InfoRádiónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer elleni osztályának vezetője.

Róbler Norbert hozzátette: a férfi nem elosztóknak, hanem közvetlenül a fogyasztóknak árulta a drogot.

A fiatalember autójában 46 adag kábítószert találtak, a lakásán pedig további száz grammot.

A rendőrség szerint legalább harminc állandó vásárlója volt, pontos számukat további nyomozással tudják csak megállapítani - közölte a kábítószer elleni osztály vezetője.

Az ügyben egy embert vettek őrizetbe vettek, a vásárlók közül öten szabadlábon védekezhetnek.

Kereskedőket is fogtak

Drogterjesztőkre csaptak le a rendőrök pénteken is, akkor nagyobb mennyiségű, 700 grammnyi amfetamint foglaltak le egy a XVII. kerületben, illetve Ecseren és környékén működő csoporttól - mondta Róbler Norbert.

Ez a társaság nagyobb mennyiségben az elosztóknak értékesítette tovább a kábítószert - fűzte hozzá a BRFK osztályvezetője, aki közölte: itt két embert vettek őrizetbe, öten pedig szabadlábon védekezhetnek.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×