eur:
385.3
usd:
354.86
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

OV TV - politikus, közelebb az emberekhez

Orbán Viktor megújult honlapján havonta megjelenő videóüzenetekben válaszol a hozzá érkezett kérdésekre, munkáját "OV TV"-adásokban mutatják be. Blogírást nem tervez a Fidesz elnöke.

A honlap nem csak külsőségeiben újult meg, de Magyarországon bizonyos értelemben "úttörő jellegűnek" tekinthető: két, havonta új tartalommal jelentkező rovattal is bővült - mondta az InfoRádiónak az orbanviktor.hu főszerkesztője.

Szabó Edina hozzátette: az egyik az internetes fogadóóra: itt a Fidesz elnöke videóüzenetben válaszol, reagál a hozzá érkezett kérdésekre, véleményekre és javaslatokra. Az Orbán Viktorhoz érkező levelekből azokat a kérdéseket, észrevételeket, kritikákat választják majd ki, amelyek nagyobb problémákat érintenek, és többeket érdekelhetnek.

Orbán-tévé

A másik újítás az úgynevezett "OV TV", amelynek adásaiban "életszagú képet" akarnak mutatni a pártelnök munkájáról, mindennapjairól - mondta Szabó Edina.

A főszerkesztő ugyanakkor leszögezte: nem terveznek valóságshowt csinálni Orbán Viktor életéből, inkább azt a képzetet próbálják eloszlatni, hogy a politika és politikusok távol vannak a valóságtól és a mindennapi problémáktól. Hangsúlyozta, hogy a pártelnök is emiatt tartotta fontosnak a rovat elindulását.

Szabó Edina szerint azért most újították meg az oldalt, mert ennek éppen most jött el az ideje. Mint mondta, az előző honlap a 2006-os országgyűlési a választások alatt változott meg, de tudták, hogy a rohamtempóban akkor elkészített oldal nem volt alkalmas arra, hogy Orbán Viktor munkáját bemutassa, és az érdeklődőket megfelelő színvonalon lássa el információval.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×