eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Gyurcsány: "Én sohasem féltettem saját magam"

Köszönetet mondott az ország baloldali szavazóinak a Magyar Szocialista Párt elnöke a Városligetben elmondott beszédében. Gyurcsány Ferenc felemelőnek nevezte, hogy sokan mentek el a párt rendezvényére és kifejtette: tisztességes és szolidáris politikát akar.

A párt bátorságát méltatta a Magyar Szocialista Párt elnöke a budapesti Városligetben rendezett május elsejei ünnepségen. Gyurcsány Ferenc - miközben felemelőnek nevezte, hogy sokan jelentek meg - kijelentette: ő sohasem féltette saját magát.

"Lehet, hogy most nem könnyű, de a könnyebb út nem vezet messzebbre" - tette hozzá a miniszterelnök, hozzátéve: "mi előre megyünk és győzni fogunk". Gyurcsány Ferenc a reformokról szólva úgy vélekedett: az ország nagy része azt gondolja, hogy "most már húzzunk bele".

A kormányfő azt mondta: tudja, hogy 5 éve örömtelibb pillanat volt, amikor a munka ünnepén Medgyessy Péter, akkori miniszterelnök 50 százalékos béremelést ígért, de most más a helyzet.

A szocialista rendezvényen az ellenzékre utalva elhangzott: nem érti Magyarországot és a baloldalt, aki azt hiszi, hogy egy huszáros rohammal meg lehet futamítani.

Ennél kicsit parázsabb volt a hangulat az MSZP Piros Pont kávézójában, ahol többen a reformokról és a megszorításokról kérdezték a szocialista politikusokat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×