eur:
385.47
usd:
354.3
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

"A sérültek jönnek saját lábon, jönnek mentővel is"

A Péterffy Sándor utcai kórház főorvosa az InfoRádióban elmondta, hogy húsz sérültet ápolnak. Kiss László közölte: két súlyos sérültjük van, mindketten gumilövedékektől sérültek meg. Az InfoRádió értesülései szerint két súlyos sérültet ápolnak a Honvéd Kórházban is.

A Péterffy Sándor utcai kórház főorvosa elmondta, hogy az intézményben húsz sérültet ápolnak, jellemzően zúzott, lőtt sebekkel. Kiss László az InfoRádióban közölte: két súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérült érkezett a kórházba.

Kiss László közölte: a sérülések nem éles lőszertől, hanem valószínűleg gumilövedéktől származnak. A sérültek többnyire fiatalok, 30-40 évesek - tette hozzá a főorvos.

A sérülteket egyébként több kórház látja el. "Jönnek saját lábon, jönnek mentővel is" - jelentette ki Kiss László az InfoRádióban.

Az InfoRádió értesülései szerint két súlyos sérültet ápolnak a budapesti Honvéd Kórházban is. Mindkettő civil, egyikük a fején, a másik a mellkasán sérült meg. Részletekért kattintson ide!

Hat könnyebb sérültet szállítottak az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe. Flóris István főorvos az InfoRádióban azt mondta: az agyrázkódást szenvedett sérültet két napig bent kell tartaniuk megfigyelésre. Volt, akit agyrázkódással, volt akit fejsérüléssel szállítottak be.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Még operálják Robert Ficót – ennyit tudni a merényletről

Még operálják Robert Ficót – ennyit tudni a merényletről

Életveszélyes haslövése miatt műtik a szlovák miniszterelnököt Besztercebányán, egyelőre nincs hivatalos tájékoztatás az állapoitáról.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Új atomfegyvert állított szolgálatba Oroszország, részben kiűzték az ukrán erők az oroszokat Vovcsanszkból - Háborús híreink szerdán

Új atomfegyvert állított szolgálatba Oroszország, részben kiűzték az ukrán erők az oroszokat Vovcsanszkból - Háborús híreink szerdán

Az orosz fegyveres erők szolgálatba állították a nukleáris töltet hordozására is alkalmas Bulava interkontinentális ballisztikus rakétát. Miközben tovább folynak a harcok Harkiv megye Oroszországgal határos területein, az ukrán hírszerzés attól tart, hogy Szumi régió ellen is támadás indulhat. Az ukrán vezérkar szerdai jelentése szerint csapataiknak részben sikerült kiszorítaniuk az orosz erőket Vovcsanszkból. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×