eur:
390.87
usd:
359.92
bux:
0
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

A tüntetők szerint újra tárgyalnak a Fidesszel

Újrakezdődtek a szerdán megszakadt egyeztető tárgyalások a Fidesszel a párt Kossuth térre tervezett pénteki nagygyűlésével kapcsolatban - közölte Takács András, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 egyik ügyvivője.

A Kossuth téri tüntetés egyik szervezője elmondta: nincs fenntartásuk sem Orbán Viktorral, sem a Fidesz a kormányt leváltani kívánó politikájával szemben, de tisztázni kell a technikai részleteket.

Takács András szerint a rendezvény célja az, hogy nagyobb társadalmi nyomás nehezedjen a kormányra annak távozása érdekében, de biztosítani kell, hogy a két megmozdulás résztvevői ne zavarják egymást.

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője hozzáfűzte: a jelenlegi koncepció értelmében délután 16 órakor kezdődik Orbán Viktor nagygyűlése, amely 20 óráig tart, ezután a tüntetők visszatérnek a kisszínpadra, ahol értelmezik a nagygyűlésen elhangzottakat, valamint értékelik saját értékrendjük szempontjából.

Címlapról ajánljuk

„Ez a kudarc segít, megpofozták magukat” – Szilágyi Áronék a csapatversenyre készülnek

A férfi kardozók egyéni versenyében megtapasztalt csalódások feltüzelhetik a magyarokat a szerdai csapatversenyre – mondta a csapat edzője, Navarrete József, aki elárulta, hogyan folytatódik a felkészülés, és mi lesz most a legfontosabb teendő szerdáig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×