eur:
392.14
usd:
366.47
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Életveszélyes Toller László állapota

A család kérésére hírzárlatot rendeltek el Toller László állapotáról, akit súlyos fejsérüléssel vittek a pécsi idegsebészeti klinikára. Az MSZP pécsi elnöke szerint a helyi szocialista polgármester állapota életveszélyes. A balesetet okozó férfi nem tett vallomást.

Nincs változás Toller László állapotában - közölte az MSZP pécsi elnöke. Juhász István szerint a szocialista polgármester állapota életveszélyes.

Toller László műtétje hétfő este tizenegykor fejeződött be a Pécsi Tudományegyetem baleseti és kézsebészeti klinikáján, ahová mentőhelikopterrel szállították a szocialista politikust. A beavatkozást Dóczi Tamás nemzetközi hírű sebészprofesszor végezte el.

A pécsi polgármester szolgálati autójával a 61-es úton, Dombóvár közelében szenvedett súlyos közlekedési balesetet hétfő délután és sérült meg életveszélyesen.

A polgármester súlyos, életveszélyes, fej- és agyi sérülésekkel került hétfő este a műtőbe.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: a baleset a 61-es út 84-es kilométerszelvényén történt, és Toller Lászlón kívül a szolgálati autó vezetője is életveszélyesen sérült meg.

A balesetnek három gépkocsi volt a részese - mondta Soczó László, Tolna megye rendőrfőkapitánya.

Az elsődleges vizsgálat szerint két szemből érkező járművet előzött egy személykocsi, amelyet a Pécs polgármesterét szállító szolgálati autó sofőrje megpróbált kikerülni, eközben azonban lesodródott az útról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×