INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Életveszélyes Toller László állapota

Infostart / InfoRádió
A család kérésére hírzárlatot rendeltek el Toller László állapotáról, akit súlyos fejsérüléssel vittek a pécsi idegsebészeti klinikára. Az MSZP pécsi elnöke szerint a helyi szocialista polgármester állapota életveszélyes. A balesetet okozó férfi nem tett vallomást.

Nincs változás Toller László állapotában - közölte az MSZP pécsi elnöke. Juhász István szerint a szocialista polgármester állapota életveszélyes.

Toller László műtétje hétfő este tizenegykor fejeződött be a Pécsi Tudományegyetem baleseti és kézsebészeti klinikáján, ahová mentőhelikopterrel szállították a szocialista politikust. A beavatkozást Dóczi Tamás nemzetközi hírű sebészprofesszor végezte el.

A pécsi polgármester szolgálati autójával a 61-es úton, Dombóvár közelében szenvedett súlyos közlekedési balesetet hétfő délután és sérült meg életveszélyesen.

A polgármester súlyos, életveszélyes, fej- és agyi sérülésekkel került hétfő este a műtőbe.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: a baleset a 61-es út 84-es kilométerszelvényén történt, és Toller Lászlón kívül a szolgálati autó vezetője is életveszélyesen sérült meg.

A balesetnek három gépkocsi volt a részese - mondta Soczó László, Tolna megye rendőrfőkapitánya.

Az elsődleges vizsgálat szerint két szemből érkező járművet előzött egy személykocsi, amelyet a Pécs polgármesterét szállító szolgálati autó sofőrje megpróbált kikerülni, eközben azonban lesodródott az útról.

A címlapról ajánljuk