eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Életveszélyes állapotban Toller László

Toller László szolgálati autójával súlyos közlekedési balesetet szenvedett a 61-es úton, Dombóvár közelében - közölte a rendőrség. Pécs polgármestere, az MSZP parlamenti képviselője súlyosan, életveszélyesen megsérült a balesetben.

Toller Lászlót mentőhelikoterrel szállították a Pécsi Tudományegyetem baleseti és kézsebészeti klinikájára.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: a baleset a 61-es út 84-es kilométerszelvényén történt, és Toller Lászlón kívül a szolgálati autó vezetője is életveszélyesen sérült meg.

Győrfi Pál hozzátette: a sérülteket felkészítik a kórházba szállításra, a helyszínen mentőautó és mentőhelikopter is van.

A baleset körülményeit a rendőrség a helyszínen vizsgálja. A balesetben három gépkocsi ütközött össze.

A baleset körülményeit a rendőrség a helyszínen vizsgálja. A balesetnek három gépkocsi volt a részese - mondta Soczó László, Tolna megye rendőrfőkapitánya.

Az elsődleges vizsgálat szerint egy szemből érkező járművet előzött egy személykocsi, amelyet a Pécs polgármesterét szállító szolgálati autó sofőrje megpróbált kikerülni, eközben azonban lesodródott az útról - tudta meg az MTI rendőrségi forrásból.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×