eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Ingyen borkóstolás országszerte

A Nyitott Pincék Napjával folytatódik a Nagy Ízutazás 2006 rendezvénysorozat. Az ország borvidékein június negyedikén - jövő héten vasárnap - ingyen kóstolhatnak a pincékben a borokból az érdeklődők.

Összesen 200 pincészet vesz részt országszerte a programban, de bármelyik magyar borvidéket választja az ember, biztosan talál "nyitott pincét" - mondta az InfoRádiónak Kelecsényi Ágnes a Magyar Turizmus ZRt. marketing vezérigazgató-helyettese.

A Nyitott Pincék Napján minden résztvevő borospincében három fajta bort lehet majd ingyen kóstolni. Emellett a borosgazda is ott lesz egész nap a pincében, és mesél a borkultúráról, a borairól, a szőlőjéről.

Bár elméletben a kóstolásra rendelkezésre álló bor mennyisége nem korlátozott, Kelencsényi Ágnes azt javasolja: ha összeverbuválódik egy nagyobb társaság, és már tudják hova szeretnének menni, érdemes odaszólniuk a pincészetbe.

A programban résztvevő pincészetek listáját a www.nagyizutazas2006.hu honlapon találják meg az érdeklődők.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Az elmúlt időszakban a nemzetközi hangulat romlása mellett különösen szembetűnő volt az Ai-papírok esése, amit az AMD és a Supermicro gyorsjelentése csak tovább súlyosbított. A grafikonokat megnézve azonban megfigyelhetőek már fordulós jelek a szektor nagyágyúinál, éppen ezért megnéztük, hogy érdemes lehet-e a mostani szinteken már beszállni az elmúlt egy év nagy nyerteseibe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 11:53
×
×
×
×