eur:
392.34
usd:
365.67
bux:
66772.22
2024. április 26. péntek Ervin

Mandur: 30 fős többséggel kényelmesen lehet kormányozni

Nem változtat kampánystratégiát az MSZP annak ellenére sem, hogy az ellenzék a magas államháztartási hiány miatt erősen bírálja a kormányzati gazdaságpolitikát - mondta Mandur László, az MSZP elnökségi tagja az InfoRádió Aréna című műsorában.

Mandur László szerint nincs gazdasági válság, azzal csak a Fidesz riogat. Az MSZP elnökségi tagja kijelentette, hogy a Pénzügyminisztérium előírásszerűen közzétette az államháztartási adatokat.

Mandur László szerint amikor 2002-ben a Fidesz jogszabályt módosított, hogy ne kelljen az adatokat nyilvánosságra hozni, akkor ugyanakkora volt az államháztartási hiány, mint most.

A kormánypárti politikus beszélt még arról is, hogy a választások második fordulója után a szocialista-szabad demokrata koalíció legalább 205 mandátumot szerez. Mandur László úgy becsülte, hogy ebből 18-19 lesz a liberálisoké.

Az MSZP elnökségi tagja szerint az MDF 12-13 képviselői helyet szerezhet. Hangsúlyozta: egy 30-35 fős többséggel biztonsággal kormányozhat a kormányoldal.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×