eur:
394.37
usd:
365.29
bux:
65565.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szekeres a Fidesznek: "nyugi, nyugi"

Szekeres Imre elnökhelyettes szerint a választópolgárok sikere az, hogy elmentek szavazni. Sokan jöttek el, bár 2002-ben az első fordulóban magasabb volt az arány.

Törvényesen, rendben zajlott le a választás első fordulója. "Azt tudom mondani a Fidesznek, hogy nyugi, nyugi" - fogalmazott a politikus.

Ha igazak a közvélemény-kutatások, akkor a folytatásra szavazott Magyarország - fogalmazott Szekeres Imre, aki szerint ez több annál, hogy nincs kormányváltó hangulat, ez egy pozitívabb dolog.

Korábban Lendvai Ildikó azt mondta, hogy Magyarországon beérett a demokrácia, a választók pedig jól vizsgázat demokráciából. A politikus szerint Magyarországon nincs kormányváltó hangulat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Óriási az érdeklődés a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciája iránt, amelyen várhatóan Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium államtitkára is részt vesz. Az egésznapos szakmai rendezvény teltház közelében jár, már csak néhány szabad hely van, így érdemes sietni a regisztrációval, amelyet itt tud megtenni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×