eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Orbán: "változást csak együtt érhetünk el"

Egerben tartotta a Fidesz kampányzáró nagygyűlését Orbán Viktor, a párt miniszterelnök-jelöltje. A politikus arra kérte a jelenlévőket, hogy győzzék meg a környezetükben lévő embereket a szavazás fontosságáról.

"Mindenkivel, akivel csak tudok, beszélek, és megkérem őket, hogy vasárnap menjenek el választani" - mondta Orbán Viktor, a Fidesz miniszterelnök-jelöltje a párt egri Dobó téren megtartotta kampányzáró rendezvényén.

A politikus hangsúlyozta: az elkövetkező két napban felkeresi minden ismerősét, szavazásra buzdítva őket. A Fidesz elnöke arra kérte a jelenlévőket: kövessék példáját, és beszéljenek a családtagjaikkal, rokonaikkal, munkatársaikkal, barátaikkal, hogy szavazzanak vasárnap.

"Mindenkit vegyenek rá arra, hogy jöjjenek el április 9-én, mert a változást csak együtt érhetjük el" - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a Fidesz az elmúlt években minden fontos csatát megnyert. Emlékeztetett az európai parlamenti választásokra, az időközi önkormányzati választásokra.

Az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje kijelentette: sikeres és szolidáris magyar államra van szükség. Orbán Viktor szerint az új magyar politika felelős, sikeres, és nem nézi le az embereket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 11:53
×
×
×
×