INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Kunczénak nem tetszik Gyurcsány kijelentése

Infostart / InfoRádió
Kuncze Gábor a választásokig nem hajlandó beszélni a minisztériumok leendő vezetőinek személyéről, és helyteleníti, hogy Gyurcsány Ferenc szóba hozta ezt a témát a jelölti vitán. A szabad demokraták elnöke erről a közszolgálati televízió reggeli műsorában beszélt.

Minden SZDSZ-es szavazat aranyat ér, mert a választás eredménye és a miniszterelnök személye a liberálisokon múlik - mondta a párt elnöke.

Kuncze Gábor a közszolgálati televízióban úgy fogalmazott: nem híve az utcai mozgósításnak, ráadásul szerinte már megvan a párt öt százalékos eredménye.

Kuncze Gábor kijelentette: a választások előtt nem hajlandó beszélni a minisztériumok leendő vezetőinek személyéről és helyteleníti, hogy Gyurcsány Ferenc szóba hozta ezt a témát a vitán.

A politikus ezzel arra utalt, hogy a kormányfő az Orbán Viktor Fidesz-elnökkel folytatott vitán kijelentette: "egyre inkább úgy látom, hogy szocialista oktatási miniszter kell".

Budapest-Fejlesztési Minisztérium nem lesz, hiszen van fővárosi önkormányzat a Budapest-fejlesztési miniszter pedig nem más, mint Demszky Gábor - mondta az SZDSZ elnöke.

Kuncze Gábor szerint Orbán Viktor kormányzása idején megfojtotta Budapestet, egyetlen fővárosi pályázatot sem támogatott.

Ha Orbán Viktorék nem rúgják fel a Horn-kormány idején kötött megállapodást, akkor most adnánk át a négyes metrót - mondta Kuncze Gábor.


A címlapról ajánljuk