INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Eladná a Fidesz a kormány luxusautóit

InfoRádió / MTI
Tizenegy pontból álló programot hajt végre a Fidesz kormányra kerülése esetén az első harminc napban - jelentette be a párt kommunikációs vezetője.

Deutsch-Für Tamás elmondta: a Fidesz péntek reggeli elnökségi ülésén elfogadott úgynevezett "kezdő 11" szerint kormányra kerülésük esetén csökkentik a tb-járulékot és az áram árát, ötéves megállapodást kötnek a gyógyszergyártókkal és -forgalmazókkal, hogy a gyógyszerárak ne emelkedhessenek az inflációt meghaladó mértékben, törvényjavaslatot alkotnak a 14. havi nyugdíj lépcsőzetes bevezetéséről, döntenek a diákhitel kamatainak csökkentéséről és a maximálisan felvehető összeg megemeléséről, valamint törvényt alkotnak a magyar termőföld védelmében.
/>
/>Az ellenzéki párt kommunikációs vezetője hozzátette: az első harminc nap intézkedései között szerepel a Budapest Fejlesztési Minisztérium létrehozása, a körbetartozások felszámolása és a Költségvetési Tanács megalakítása is.
/>
/>Mint mondta, az Orbán Viktor által javasolt 11 pont szerint a Fidesz, ha győz a választásokon feleannyi állami vezetővel alakít majd kormányt, és nyilvános árverésen értékesíti a kormányzati luxusautókat.
/>


A címlapról ajánljuk