eur:
392.2
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Dávid Ibolya: az MSZP és a Fidesz sem hiszi saját ígéreteit

Dávid Ibolya szerint már MSZP és a Fidesz sem hisz a saját ígéreteiben. Az MDF elnöke és kormányfő-jelöltje a Magyar Televízió reggeli műsorában igénytelennek minősítette a politikai közéletet.

A két nagy párt összesen 6.000 milliárd forintos választási ígérete csak úgy teljesülhetne, ha az ország minden működési költségét 25 százalékkal lecsökkentenék - mondta Dávid Ibolya.

Az MDF elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje kijelentette: az emberek már nem hiszik el az ígéreteket, mert szerinte azt a pártok maguk sem hiszik el.

Hozzátette: csak az MDF nem költött több pénzt a kampányban, mint amennyit a törvény megenged. A pártvezető bűnnek nevezte, hogy a politika a viták után nem tudja megtalálni a közös nevezőt.

Dávid Ibolya úgy látja, hogy csak az MDF képviseli megfelelően a középosztály érdekeit.

Dávid Ibolya elégedett a csütörtök esti vitában nyújtott teljesítményével, mert mint mondta, megjelenhetett a konzervatív értékrend, és az emberek információt kaphattak a döntésük meghozatalához.

Pártja várható választási szerepléséről azt mondta: az MDF meglepetést fog okozni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×