eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bródy és Hajós együtt

Közismert művészek, értelmiségiek részvételével megalakult a Szeretem Magyarországot Klub, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a rendszerváltás óta megoldatlan feladatokra.

A klub tagjai közt írók, újságírók, tévés személyiségek, zenészek, sportolók, vállalkozók és más közismert személyiségek szerepelnek, köztük Bakács Tibor Settenkedő, Bojár Iván András, Bródy János, Csányi Vilmos, Czeizel Endre, Gerendai Károly, Hajós András, Hankiss Elemér, Somody Imre.

Galambos Péter, a szervezet operatív testületének tagja elmondta: azért hozták létre a klubot, mert a mai politikai elit nem akar hosszú távon gondolkodni, csupán a napi politika, a népszerűség, a hatalom megszerzése és megtartása érdekli őket.

Hozzátette: a klub aktuálpolitikai kérdésekben, pártok közötti vitákban nem foglal állást, de a választásokon való részvételre szeretné aktivizálni az embereket.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×