eur:
395.66
usd:
372.15
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Deutsch-Für bővítené a kormányfőjelölti vita résztvevőinek körét

Támogatja Deutsch-Für Tamás fideszes országgyűlési képviselő, hogy az április 5-ei miniszterelnök-jelölti vitán az MSZP és a Fidesz mellett az MDF és az SZDSZ indulója is részt vegyen.

A politikus közölte: azt nem tartaná helyesnek, ha a tervezett vitasorozaton is megjelennének a két kisebb parlamenti párt szakértői.

Deutsch-Für Tamás szólt arról is, hogy a keddi kormányülés előtt a Fidesz képviselői személyesen adják át a meghívókat az érintett minisztereknek.

Úgy fogalmazott: csalódottan vette tudomásul, hogy eddig csupán egyetlen, Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter, valamint Áder János fideszes frakcióvezető vitájának időpontjában sikerült megegyezni.

Nyakó István, az MSZP szóvivője válaszában azt mondta: a szocialista politikusok soha nem utasították vissza a vitára szóló meghívókat, de a kormánytagok szívesebben vennék át a Fidesz választási programját.

Kuncze Gábor, a Szabad Demokraták Szövetségének elnöke és Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum miniszterelnök-jelöltje jelezte: kész részt venni az április 5-ei vitában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×