eur:
392.86
usd:
368.27
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Négy kattintásra a valóságtól

Újabb vita bontakozott ki a pártok között. Az MSZP és a Fidesz is azt állítja, hogy a másiknak még nincs programja.

A Fidesz világcsúcsot állított fel azzal, hogy a választások előtt öt héttel még mindig nem hirdetett választási programot - jelentette ki szocialista párt elnökhelyettese.

A Fidesz elnöke az MSZP-ről állította ugyanezt egy reggeli tévéműsorban, ám Szekeres Imre internetes zsargonban megfogalmazott szavai szerint Orbán Viktor "állítása négy kattintásra áll a valóságtól."

Szerinte ugyanis a szocialisták programja négy kattintással elérhető a párt honlapjáról. Szekeres Imre az Erős köztársaság és sikeres Magyarország címet viselő programot el is küldte Orbán Viktornak.

Szekeres Imre azt mondta, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjének a programja támaszkodik a szocialista párt politikai elképzeléseire. Mindez támaszkodik arra a programra, amelyet a kongresszus elfogadott.

Szekeres Imre végül kijelentette, hogy amennyiben a Fidesz a nyilvánosság elé lép saját programjával, az MSZP készen áll egy, az ellenzékkel folytatandó program-vitára.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×