eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Fenyegetőzött a fideszes jelölt?

Azt állítja egy független, MDF-es támogatással induló képviselőjelölt, hogy egy fideszes politikus megfenyegette: veszélybe kerülhet a munkája, az egzisztenciája, ha elindul a választásokon.

Romsics Imre sajtótájékoztatóján azt mondta: kedden 24 órás ultimátumot kapott arra, hogy eldöntse, indul-e a Bács-Kiskun megyei 7. választókerületben.
Hozzátette: másnap közölte a fideszes jelölttel, hogy megméretteti magát.

"Bagó Zoltán fenyegetőzött és ígérgetett, megdöbbentő módon, kommunista módszerekre emlékeztetve fenyegetett meg, hogy amennyiben úgy döntök, hogy mégis elindulok a 2006. évi országgyűlési választásokon, veszélybe kerülhet a munkám, egzisztenciám" - mondta Romsics Imre.

A politikus bemutatott egy hangfelvételt, amelyen elmondása szerint kettejük beszélgetése hallható.

Ezen elhangzik, hogy "az együttműködés miatt" a leglogikusabb lépés az lenne, ha Romsics Imre nem válna jelöltté.

Karsai Péter, MDF-es politikus bocsánatkérésre szólította fel Bagó Zoltánt, a Fidesz elnökétől pedig azt kérte, ne indítsák jelöltüket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×