eur:
395.08
usd:
371.03
bux:
65100.46
2024. április 19. péntek Emma

Meggyilkolta két kislányát egy hevesi férfi

Két kislányát leszúrta, 10 hónapos gyermekét életveszélyesen bántalmazta egy férfi Heves megyében szerda hajnalban. A férfit őrizetbe vették.

A tragédia hajnali három és négy óra között történt Atkáron. A családfő és felesége 10 hónapos fiúk sírására ébredt. A férfi ekkor - érthetetlen okból - elkezdte ütni a tehetetlen gyermeket.

A fiút megpróbálta az anyja megvédelni, és végül sikerült is kivinnie a lakásból, a férfi viszont odabent maradt 9 és 13 éves lányával.

Késsel gyilkolt

A férfi egy késsel halálra sebezte mindkettőjüket - mondta az InfoRádiónak a Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Soltész Bálint.

"A 30 éves férfi egy hosszú szúróeszközzel a lányokat annyira megsebesítette, hogy ők a helyszínen életüket vesztették. Az elkövetőt őrizetbe vette a Heves megyei Rendőr-főkapitányság és ellene több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást" - közölte a szóvivő.

Életveszélyben a kisfiú

A 10 hónapos kisfiút a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban ápolják. Az intézmény főigazgatója szerint súlyos, életveszélyes az állapota. Harmat György szerint nem megverték, hanem valamilyen eszközzel bántalmazták a gyereket.

"A gyermek agy- és arckoponya-sérülést szenvedett. Jelenleg az intenzív osztályon ápoljuk, állapota kielégítőnek mondható. A sérüléseket nyilvánvalóan valamilyen eszközzel okozták" - közölte Harmat György.

A gyermek anyját is a budapesti kórházban ápolják, állapota kielégítő.

A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×