eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Lakáson is ölt a kaszinós gyilkos

Sopronban meggyilkolták az egyik játékterem két alkalmazottját. A 28 éves nőt az ágfalvi lakóparkban lévő lakásán lőtték le, munkatársát, egy 21 éves férfit a játékteremben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az InfoRádiónak elmondta: a nyomozók arra következtetnek, hogy rablógyilkosság történhetett, mivel a soproni belvárosi Luxor-kaszinóból eltűnt a bevétel.

Kocsis Tünde hozzátette: feltételezhetően ugyanaz az elkövető ölte meg mindkét áldozatot. A 21 éves fiatalember holttestére reggel találtak rá kollégái; a 28 éves nő meggyilkolásáról dél körül érkezett az újabb bejelentés.

A rendőrség szerint valószínűleg előbb a nőt lőtték le, majd a hajnali órákban ölték meg a fiatalembert.

Február 2-án éjszaka szintén Sopronban lőttek le ismeretlenek egy taxist. A rendőrség szerint a gyilkosság egy épülő lakópark közelében történt, az eddigi vizsgálatok szerint a nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsított két 20-30 év közötti férfi gyalog ment vissza a városba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×