eur:
393.94
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Negyvenöt kilogramm marihuánát foglaltak le a rendőrök

Mintegy 45 kilogramm kábítószert foglalt le a rendőrök, amikor lecsaptak két budapesti drogkereskedőre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban közölte, hogy az utóbbi időszak egyik legnagyobb fogásának számít ez a mennyiség.

Schőn Péter elmondta: az akciót a Hajdú-Bihar megyei és a budapesti rendőrök közösen hajtották végre, ennek során foglalták le a kilós kiszerelésben talált marihuánát.

Azon kívül 200 gramm kokaint, 600 darab ecstasyt, valamint közel egymillió forint kézpénzt találtak.

A drogok piaci értéke mintegy 50 millió forint, mindkét elfogott ember nagy mennyiségű kábítószert forgalmazott, és sok embert látott el, részben Budapesten, részben Hajdú-Bihar megyében – hangsúlyozta a szóvivő.

Schőn Péter hozzátette: a dílerek jelenleg őrizetben vannak. A rendőrség előzetes letartóztatásukat kezdeményezte, és további akciókat és őrizetbe vételeket terveznek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×