eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Kétfarkú Kutya Párt

Gratulált a kutyapárt Orbán Viktornak

A Kossuth rádióban értékelte a választást Nagy Dávid, az MKKP operatív igazgatója. Azt mondta, retteg, mi történik majd az óvodában a fiával, miután eredménytelen lett a népszavazás.

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának - mondta a párt operatív igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

"Ilyenkor én is - 25 évesen - elmegyek és nagyjából este 8-9 óráig azt érzem, hogy ezt a brutál demokrácia flasht, életérzést át tudom érezni" - fogalmazott Nagy Dávid.

Hozzátette, Orbán Viktor nemcsak a Fideszt, de adott esetben az ellenzékét is megkérdezi. "Úgyhogy ezt is szeretnénk neki megköszönni, és

Vlagyimir Putyin után mi is szeretnénk neki gratulálni"

- mondta a politikus.

Az operatív igazgató a csalódottságának is hangot adott, sőt - mint fogalmazott - rettegésben él vasárnap este óta, mert a gyermekvédelmi népszavazás érvénytelen lett, "tehát túltolta a kutyapárt ezt az érvénytelen népszavazást (...), és most nem lehetek biztos abban, hogy ha a középső fiam elküldöm óvodába, akkor ott nem drag queenek oktatják, nem melegpornót fogyaszt vagy nem éppen átműtve fog hazaérni".

Nagy Dávid szerint az is csalódás, Orbán Viktor úgy nyerte meg a választást, hogy Magyarország azon országok egyike, ahol a legtöbb ember halt meg koronavírusban, a legnagyobb szövetségeséről időközben kiderült, hogy egy tömeggyilkos, és a kampányban teleplakátolta ellenfelével az országot.

A politikus az M1 aktuális csatornán a kutyapárt eredményét közepesen jónak nevezte, megjegyezve, hogy ezzel tudják folytatni, le tudnak menni vidékre, vagyis a megyeszékhelyekről el tudnak indulni a kisebb településekre.

Hozzátette, a Fidesz szlogenjeinél is egyszerűbb üzenetekre van szükség, hogy ne zavarják össze a választókat se Budapesten, se pedig vidéken.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×