eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Januárban váratlanul leállít a Microsoft egy fontos szolgáltatást – sok magyar felhasználót is érint

Januárban leáll a Microsoft 365 bővítmény támogatása.

Váratlanul megszünteti az ingyenes Microsoft 365 (korábbi nevén: Office) böngészőbővítménye támogatását a Microsoft – derül ki cég tájékoztatójából.

Az irodai alkalmazásokhoz és dokumentumokhoz gyors hozzáférést biztosító bővítmény a Chrome és Edge böngészőkben elérhető, és nem is nevezhető népszerűtlennek: előbbi böngészőben 6, míg utóbbiban 4 millió felhasználóval rendelkezik – írja a hvg.hu.

A magyar nyelven is megjelent tájékoztató arra hívja fel a figyelmet, hogy a bővítmény támogatása 2024. január 15-én véget ér, utána biztonsági frissítések, hibajavítások sem érkeznek hozzá, és a technikai támogatás is leáll. A vállalat konkrétan azt javasolja, hogy a felhasználók távolítsák el a kivezetés előtt álló bővítményt a böngészőjükből.

A cég közleménye nem említi, hogy a bővítmény működése a dátum után leállna, így a már telepített kiegészítő elképzelhető, hogy tovább fog működni – csak nem lesz hozzá többé frissítés és támogatás.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×