eur:
368.50
usd:
344.40
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: Unsplash.com

Akinek nem jött be a Gmail új dizájnja, annak van egy jó hírünk

A Google megengedi, hogy a felhasználók visszaállítsák a levelezőprogram korábbi kinézetét.

A Google július végén frissítette a Gmailt, így azóta mindenki az új dizájnnal ellátott levelezőt használhatja. Ennek fogadtatása vegyes – aki nem elégedett vele, vagy szeretne esetleg visszatérni a jól megszokott régihez, egyelőre visszaléphet.

A Hvg.hu cikke szerint, aki szeretné visszaállítani a korábbi kinézetet, néhány kattintással megteheti, az alábbiak szerint:

  • jelentkezzen be a felhasználói fiókba,
  • kattintson a jobb felső sarokban található fogaskerék ikonra (Beállítások),
  • válassza ki a Visszatérés az eredeti nézethez opciót.

Megjegyzendő, a folyamat végén a Google – opcionálisan – még rákérdez, miért akarunk visszatérni a régi kinézethez.

Címlapról ajánljuk
Sz. Bíró Zoltán: Putyin háborúja az orosz hegemónia visszaállításáról szól

Sz. Bíró Zoltán: Putyin háborúja az orosz hegemónia visszaállításáról szól

A következő években százmilliárd dolláros plusszal számolhat Oroszország, vészhelyzetben lesz hová nyúlni és anyagilag ezt a háborút folytatni tudja – mondta Sz. Bíró Zoltán történész az InfoRádió Aréna című műsorában. Az Oroszország-szakértő beszélt az orosz belpolitika és gazdaság helyzetéről, a Putyinhoz közel álló körökről, Jevgenyij Prigozsin kirohanásairól, illetve Kína üzenetértékű közép-ázsiai terjeszkedéséről is.
VIDEÓ
Putyin: ez terrorizmus!

Putyin: ez terrorizmus!

Kijev a Nyugat ösztönzésére tovább élezi a helyzetet, háborús bűncselekményeket és terrorista módszereket alkalmaz, amire a kahovkai vízerőmű elleni támadás is példa - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal szerdán folytatott telefonbeszélgetése során. A Kreml sajtószolgálatának közleménye szerint Putyin felhívta Erdogan figyelmét arra, hogy az incidens nagyszabású környezeti és humanitárius katasztrófához vezetett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×