eur:
395.38
usd:
372.01
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Pexels.com

Ezek a legnépszerűbb mobilos játékok – itt a rangsor

Közzétette legfrissebb kimutatását a SensorTower arról, hogy milyen játékokat töltenek le legtöbben telefonjukra.

Közel 27 milliószor telepítették a felhasználók április során a Subway Surfers nevű játékot, így ez lett a legnépszerűbb mobilos program. Második helyen a Garena Free Fire végzett, a harmadik a Ludo King lett – írja a hvg.hu.

A vállalat adatai szerint 2022 áprilisába világszerte összesen 4,7 milliárd játékletöltés történt, ami 2,6 százalékkal több, mint egy évvel korábban volt.

Az elemzők platform szerint is bemutatták a legnépszerűbb játékokat, az alábbi hármasból az első az összesített ranglista, második az iPhone-osok, harmadik pedig az androidos által legtöbbször telepített játékokat sorolja. Ebből kiderül, hogy a Google Play-nél a Subway Surfer csak a második, az ott első Garena Free Fire az Apple-nél el sem érhető, ahogy a harmadik Ludo King sem.

Címlapról ajánljuk
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

BL élőben
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

Mind a két spanyol csapat is egygólos előnyről kezdi a visszavágót a BL-negyeddöntőben, hat napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon, a metropolitanóban 2-1-re a Borussia Dortmundot. A mai két párból továbbjutók egymás ellen játszanak majd az elődöntőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Irán még durvább támadással fenyegetőzik, Izrael megtorlást tervez - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Irán még durvább támadással fenyegetőzik, Izrael megtorlást tervez - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Izrael ellencsapásra készül Iránnal szemben, azonban jó esély van rá, hogy ez nem közvetlenül a perzsa állam területét veszi majd célba. Az Egyesült Államok közben nyomást gyakorol a zsidó államra, azzal a céllal, hogy ne legyen további eszkaláció. A Hamász visszadobta az összes izraeli előterjesztést a túsztárgyalások során és még nehezebben teljesíthető követeléseket fogalmazott meg. Irán bejelentette: ha Izrael támad, elsöprő és azonnali megtorlással fognak válaszolni. Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 20:42
×
×
×
×