eur:
368.64
usd:
344.58
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
ILLUSTRATION - 24 April 2021, Berlin: The logo of the app Gmail is seen on the screen of a smartphone. Google parent Alphabet announces Q1 figures on 27/04/2021. Photo: Fabian Sommer/dpa (Photo by Fabian Sommer/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Befutott a Gmail nagy újdonsága

Már nem csak egy sima levelezőrendszer.

Megérkezett az ősszel bejelentett hang- és videohívás funkció a Google levelezőjébe, a Gmailbe – szúra ki a hvg.hu a keresőóriás egy erről szóló blogbejegyzésben. A fejlesztés a pandémia hozadéka, és arra szolgál, hogy a felhasználók minél kényelmesebben cseveghessenek egymással.

A Google – mások mellett – hangsúlyozta, hogy a változás kizárólag a két fél közti csevegést segíti, vagyis csoportos beszélgetésekre (egyelőre) nincs lehetőség. A funkció ugyanakkor mindkét nagyobb mobilos felületen, így az Androidon és az iOS-en is elérhető lesz.

Mivel a bevezetés fokozatosan történik, a csevegés lehetősége nem egyszerre jelenik meg a felhasználóknál.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Úristen! Legalább 12 ezerszer

Úristen! Legalább 12 ezerszer

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb kutatása a magyar rádiók zenei repertoárját és a zenei toplistákat vizsgálta a médiaszolgáltatók adatai alapján.

Új részletek a háború vitatott szabotázsakciójáról

A Fehér Ház már hónapokkal az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantása előtt tudott egy készülő szabotázsról. A tippet, hogy közvetlenül az ukrán főparancsnoknak jelentő ukrán katonák terveztek támadást, egy európai titkosszolgálat adta a CIA-nek.
Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Corvin Palace néven nyit meg augusztus végén a felújított Corvin Áruház a budapesti Blaha Lujza téren, az eredeti állapotban helyreállított homlokzatot takaró háló kedden ünnepélyes keretek között került le az épületről.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×