eur:
396.1
usd:
369.57
bux:
70532.16
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Winch Design

Így fest majd a világ legnagyobb jachtja – videó

A 39 lakosztályból álló hajó várhatóan 2024-re készül el. Fedélzetén többek között borospince, mozi, és többféle étterem is található lesz.

A lenyűgöző 222 méteres, latinul álmodozást jelentő Somnio 2024-es indulásakor a világ legnagyobb jachtja lesz mind hosszában, mind térfogatában. A Somniót a Winch Design és a svéd Tillberg Design álmodta meg, és a norvég hajógyártó VARD fogja megépíteni, mintegy 600 millió dolláros költséggel – idézi a hirado.hu a CNN-t.

A gigantikus hajón 39 apartman lesz a hat emeleten. A legnagyobb lakás a legfelső emeletet foglalja majd el. A fedélzeten a kényelmi szolgáltatások közé tartozik egy tízezer palackos borospince és kóstolóterem, mozi, éttermek, valamint egy társalgó a hajó orrában. A szerencsés tulajdonosok a teljes portaszolgálat előnyeit élvezhetik mind fedélzeti, mind szárazföldi igények kielégítésére.

A híroldal hozzáteszi, hogy a vásárlás csak meghívás vagy ajánlás alapján történhet, a lakásárak pedig 11 millió dollár felett kezdődnek. Ugyan néhány lakást már eladtak, de a tulajdonosok kilétét titokban tartják.

Címlapról ajánljuk
Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül
"Kötelesség"

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Szakíthat Oroszország az egyik legszorosabb szövetségesével, súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink kedden

Szakíthat Oroszország az egyik legszorosabb szövetségesével, súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az oroszok hagyományosan nagyon szoros kapcsolatot ápolnak a Balkánon fekvő Szerbiával, most azonban távolodni látszik egymástól a két ország. Bohdan Krotevics, az Ukrán Nemzeti Gárda őrnagya, az Azov-dandár megbízott parancsnoka egy hosszú Telegram-posztban kelt ki egy ukrán tábornok ellen, aki – állítása szerint – sokkal több ukrán katona halálát okozta, mint az orosz tábornokok. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn aztán leváltotta Jurij Szodolt, az ukrán egyesített erők parancsnokát. Az államfő ezen kívül kérte az államvédelmi testületek megtisztítását, miután egyre aggasztóbb vádakat fogalmaztak meg a szervezetek néhány tagja ellen – írja a The Guardian. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×