eur:
395.88
usd:
372.83
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A negyedik helyezett Kozák Danuta a női kajak egyesek 500 méteres versenyének döntője után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán 2021. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kozák Danuta: talán el kellett volna hinni jobban magamról, hogy jó vagyok

Az ötszörös olimpiai bajnok úgy érzi, nem ment jó futamot.

Az előző két olimpia győztese negyedik lett a női kajak egyesek 500 méteres döntőjében.

"Az futott át rajtam, hogy mennyi szenvedés, könny, fáradság van emögött. És nemcsak az enyém, hanem a családomé, a férjemé, a kislányomé. De ez sajnos nem jött most ki" – mondta Kozák Danuta.

A döntőt értékelve kiemelte, rosszul rajtolt, és utána próbálkozott, de kevés sikerrel.

„Nem volt jó, hogy messze volt tőlem mindenki. Ha Jörgensen mellettem lett volna, el tudtam volna kapni. Próbálkoztam, de ennyi sikerült. Jobbos oldalszél volt, ami talán nekem kedvezett a legkevésbé, de nem ezen múlott. Nem volt egy jó futam a részemről" – fejtette ki.

Hozzátette, hogy tudja értékelni ezt a szereplést is az elmúlt nehéz időszak után.

„34 éves vagyok, talán én vagyok a legidősebb a döntőben. Eltört a keresztcsontom, szakadt az izmom, ennek ellenére jó időket mentem, de most ez nem jött ki.

Talán el kellett volna hinni jobban magamról, hogy jó vagyok.”

A négyesről azt mondta, hogy Csipes Tamara mostani jó szereplése és Bodonyi Dóra éhsége továbblendíti a csapatot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×