eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A győztes Tóth Krisztián az orosz Mihail Igolnyikov elleni küzdelem után a férfi cselgáncsozók 90 kilogrammos súlycsoportjának bronzmérkőzésén a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Nippon Budokan arénában 2021. július 28-án. Tóth Krisztián bronzérmes.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Tóth Krisztián az olimpiai bronz mellé megkapta az edzője motorját is

Pánczél Gábor, a cselgáncsozók szövetségi kapitánya állta szavát: olimpiai bronzérmes tanítványának ajándékozta a BMW-jét.

A felajánlás egy Nemzeti Sportnak adott interjúból derült ki, Pánczél Gábor ott beszélt először arról, hogy sajátosan motiválta Tóth Krisztiánt a tokiói olimpia előtt. "Immár Eb-, vb- és olimpia érme is van Krisztiánnak. Ezt kevesen csinálják meg. Én meg buktam egy motort" – mondta az edző.

Mint kiderült, azt ígérte neki, ha érmet szerez, az övé a motor. Nem ez volt az első magánjutalom, az első világversenyén, egy junior-világbajnokságon felajánlotta neki az egyik óráját, ha érmes lesz, mert neki elég sok van.

"Amikor ment fel a bronzért, rádöbbentem, hogy az istenit, a legszebbet fogja kiválasztani! Csakhogy akkor kikapott egy orosztól – ezt most visszaadtuk! Ezúttal felajánlottam neki a BMW-motoromat, amitől ezennel a nagy nyilvánosság előtt elbúcsúzom. De még le kell vizsgáznia, addig a garázsban marad bezsírozva" – mondta Pánczél Gábor.

A szavát pedig tartotta, mert a Tokióból időközben hazatérő bronzérmes az Instagram-oldalán már meg is osztotta a fényképet, amelyen már az új motorjával látható. "Nagyon szépen köszönöm @gabor.panczel.12 ! ??? Irány a jogsi!" – írta Tóth Krisztián.

View this post on Instagram

A post shared by Tóth Krisztián (@toth.k94)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×