eur:
393.83
usd:
368.04
bux:
65862.51
2024. április 23. kedd Béla
South Koreas Park Da-Sol and Hungarys Reka Pupp compete in the Womens ?52kg Judo at the Nippon Budokan on the second day of the Tokyo 2020 Olympic Games in Japan. Picture date: Sunday July 25, 2021. (Photo by Danny Lawson/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Danny Lawson/PA Images/Getty Images

Pupp Réka bronzközelben

Pupp Réka megnyerte első mérkőzését a vigaszágon a női cselgáncs 52 kg-os súlycsoportjában. Egyetlen győzelemre van a bronzéremtől.

Az Atomerőmű SE idei Eb-bronzérmese a dél-koreai Pak Da Szollal mérkőzött. A mérkőzés elején elért egy vazarit, majd aktívan védekezve, sőt, egy leszorítással próbálkozva őrizte előnyét.

Ellenfele az olasz Odette Giuffrida lesz.

Tokió, 2021. július 25.
Pupp Réka (kékben) a dél-koreai Pak Da Szol ellen mérkőzik a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női cselgáncsbajnoksága 52 kilogrammos súlycsoportjának vigaszágán a Nippon Budokan Arénában 2021. július 25-én.
MTI/EPA/Dzson Hon Kjun
MTI/EPA/Dzson Hon Kjun

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×