eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az amerikai Nathan Chen bemutatja rövidprogramját a férfi műkorcsolyázók versenyében a 2022-es pekingi téli olimpián, a Fővárosi Fedett Stadionban 2022. február 8-án. A háromszoros világbajnok amerikai versenyző minden idők legjobb eredményét elérve áll az élen a rövidprogram után.
Nyitókép: MTI/AP/Jeff Roberson

Ez a gyakorlat ért világcsúcs ponteredményt a férfi műkorcsolyázóknál - videó

Nathan Chen minden idők legjobb eredményét elérve áll az élen a férfi műkorcsolyázók rövidprogramját követően a pekingi téli olimpia keddi napján.

A háromszoros világbajnok amerikai versenyző négyfordulatos ugrásokat magában foglaló produkcióját 113,97 ponttal jutalmazták a bírók, így megdöntötte a címvédő Hanju Juzuru csúcsát, melyet 2020-ban a Négy kontinens tornán állított fel 111,82 ponttal.

A tavaly világbajnoki ezüstérmes Kagijama Juma közel hat ponttal van lemaradva Chentől, míg a szintén japán, négy éve Phjongcshangban ezüstérmes Uno Soma hátránya már nyolc pontnál is több. Az elmúlt két ötkarikás játékokon győztes, ugyancsak japán Hanju ezúttal elrontotta a rövidprogramját, így 95,15 pontjával csupán a nyolcadik helyről várja a folytatást.

A harmincfős mezőnyből az amerikai Vincent Zhounak koronavírus-fertőzése miatt vissza kellett lépnie.

A férfiak szabadkorcsolyázását csütörtökön rendezik.

Műkorcsolya, férfiak, állás a rövidprogram után:

1. Nathan Chen (Egyesült Államok) 113,97 pont

2. Kagijama Juma (Japán) 108,12

3. Uno Soma (Japán) 105,90

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×