eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma

Csoknyai és Szögedi búcsúzott

A 81 kg-os Csoknyai László kikapott első mérkőzésén, így befejezte szereplését kedden a riói olimpia cselgáncstornáján.

A tíz világkupa-érmet gyűjtött paksi dzsúdós a 32 között a világbajnok és Rióban is favorit japán Nagasze Takanorival találkozott - pályafutása során először -, és jukóval maradt alul.

A 28 éves Csoknyai ugyancsak helyezetlenül zárt első olimpiáján, 2012-ben Londonban.

Szintén az első meccsén kikapott és búcsúzott a ghánai színekben versenyző, 63 kilogrammos Szögedi Szandra a riói olimpia cselgáncstornáján.

A 27 éves versenyző egy percet sem töltött a tatamin, amikor a brazil Mariana Silva ipponnal legyőzte.

Szögedi négy évvel ezelőtt éppen csak lemaradt az olimpiáról, depresszióban szenvedett miatta, majd férje révén felvette a ghánai állampolgárságot.

Szögedi Magyarországon utánpótlás, majd felnőtt szinten is válogatott volt, 2007-ben azonban Londonba költözött. Itt ismerte meg későbbi férjét, a ghánai cselgáncsozó Alex Amoakót.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×