eur:
394.02
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nizza, 2018. május 31.Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy nizzai edzésen 2018. május 31-én. A francia válogatott a június 14-én kezdődő orszországi világbajnokságra készül. (MTI/EPA/Sebastien Nogier)
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Állítólag eldőlt Didier Deschamps sorsa

A világbajnokság előtt nagy kérdés volt: marad-e a francia szövetségi kapitány. Az angolok elleni továbbjutás után a Le Parisien azt írta: „Marad! A feszültségnek vége.”

A torna előtt úgy tűnt, Deschamps szerződését nem feltétlenül hosszabbítja meg a Francia Labdarúgó-szövetség. Hónapok óta hallani, hogy Zinédine Zidane azért nem mondott igent klubedzői megkeresésekre, mert megüresedik 2022 végén a francia szövetségi kapitányi poszt, s arra majd ő az első számú jelölt.

Most a Le Parisien szerint lezárult a vita. Noël Le Graët, a szövetség elnöke öt napja még „csak” azt írta, szeretné, ha Deschamps maradna.

Azt írta a lap: „A világbajnokságon az elődöntőbe jutott a francia válogatott. A torna előtt az volt a megállapodás, hogy ebben az esetben tárgyalnak, s mivel immár DD-n múlik a maradás, továbbra is ő lesz a szövetségi kapitány.”

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×