eur:
393.52
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A német kezdőcsapat fényképezkedik, mielőtt megkezdődik a Németország-Japán mérkőzés a katari labdarúgó-világbajnokság első fordulójában, a E csoportban az ar-rajjáni Halifa Stadionban 2022. november 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

A német válogatott elvesztett egy kulcsembert – a közönséget

A legnagyobb példányszámú német napilap, a Bild szerint a megkérdezettek 55 százaléka nem akarja élőben nézni a televízióban a vasárnap esti, Spanyolország elleni sorsdöntő találkozót.

A németek pesszimistán várják a mérkőzést. A voksolók 45 százaléka egyenesen csődöt vár a spanyolok ellen, abból is kiindulva, hogy Luís Enrique válogatottja az első mérkőzésén 7-0-ra kiütötte Costa Ricát. Összesen 76 százalék számít vereségre, 13 százalék hisz a döntetlenben, s csak tizenegy százalék a győzelemben.

A tét nem kicsi: a németek egy újabb vereséggel, vagy akár egy döntetlennel, ha a japánok előtte legyőzik a Costa Rica-iakat, a csoportkör harmadik fordulójának eredményétől függetlenül, kiesnek az egyenes kieséses szakasz előtt.

Mégpedig egymást követő második világbajnokságon.

A felmérés legkeserűbb eredménye: csak nagyon kevés szavazót, mindössze hét százalékot ért sokként a németek veresége. Több mint egyharmad (36 százalék) azt mondta, hogy csak közömbös a folytatás eredménye iránt.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×