eur:
393.84
usd:
367.82
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook / Eden Hazard

A belga sztárok szerint a franciák antifutballt játszottak

Eden Hazard és Thibaut Courtois szerint a franciák védekező taktikájuknak köszönhetik, hogy bejutottak az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjébe Belgiummal szemben.

"Franciaország antifutballt játszott" - jelentette ki a belga kapus a Het Nieuwsblad című lapnak. Hozzátette, nem várták, hogy a franciák egyetlen csatára, Olivier Giroud ilyen messze helyezkedik majd a kaputól. Úgy vélte, a franciák így tudták megakadályozni, hogy Belgium a saját ritmusában futballozzon.

"De ezt nem volt jó nézni. Ez a csapat, nem volt jobb, mint mi" - mondta Courtois, aki jelezte, a második félidő hajrájában a játékvezető szeme előtt szabálytalankodtak Hazarddal a francia 16-es előtt, de a bíró nem ítélt szabadrúgást.

Csapattársa, Eden Hazard osztotta a kapus véleményét: "Inkább vesztek a belga csapattal, minthogy ezzel a francia együttessel győzzek" - nyilatkozott a Chelsea támadója, aki szerint a franciák vezető góljuk után teljesen visszahúzódtak és csak védekeztek.

A vasárnapi, moszkvai döntőben a franciák ellenfele a szerdai (mai) Anglia-Horvátország meccs győztese lesz.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×