eur:
369.09
usd:
344.42
bux:
48228.42
2023. június 5. hétfő Fatime
Szentpétervár, 2018. június 26.Az argentin Angel Di Maria (j) és a nigériai John Obi Mikel (k) az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának harmadik fordulójában játszott Nigéria-Argentína mérkőzésen a Szentpétervár Stadionban 2018. június 26-án. (MTI/AP/Ricardo Mazalan)
Nyitókép: Ricardo Mazalan

A bíró sem tudta, miért nem adott 11-est Nigériának

A nigériai válogatott egy tizenegyest kért számon Cünet Cakir játékvezetőn az Argentína elleni mérkőzésen

"Számomra ez egyértelmű tizenegyes volt. Ha megnézik a portugálok hétfői meccsét, az sem volt ennyire biztos büntető. Ez rosszabb volt. Az öltözőben újra megnéztük az esetet. Tiszta tizenegyes volt" - mondta a meccs után John Obi Mikel, a nigéria válogatott középpályása.

A 76. percben Marcos Rojo fejéről a kezére pattant a labda a 16-oson belül, de a török bíró végül, hosszas videózás után nem ítélt büntetőt.

"A játékvezető megnézte videón is. Azt mondta, a labda érintette a kezet. Megkérdeztem, akkor miért nem ítélt büntetőt, de azt mondta, nem tudja" - tette hozzá Mikel.

A találkozót 2-1-re megnyerte az argentin csapat, éppen Rojo góljával, ezzel továbbjutott.

Címlapról ajánljuk
Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

A magyar fiataloknak kevesebb mint harmada rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Ezzel az aránnyal Magyarország a sereghajtók közé tartozik az EU-ban. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint csak átfogó változtatásokkal, a felnőttek felsőoktatásba való bevonásával javulhat ez az adat.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 5. 15:32
×
×
×
×