eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió óbudai stúdiójában 2024. május 3-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

"Kiizzadt, kibrusztolt, felemelő, fantasztikus" - Orbán Viktor így lelkendezett a magyar-skót után

"A Rocky-filmekből megtanulhattuk: nincs vége, amíg nincs vége. A legutóbbi Európa-bajnokságon két pontot szereztünk, most pedig már hármat, úgyhogy miért lennék elégedetlen?"

"Nincs vége, amíg nincs vége" - ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök Stuttgartban a Blikknek a magyar skót Eb-csoportmeccs után, amely életben tartotta a reményeket a nyolcaddöntős folytatásra.

A kormányfő szerint a legfontosabb, hogy "megvédték a becsületeket" a nemzeti csapat játékosai. Rajta kívül egyébként ott volt a lelátón még - az ország vezetői közül - Pintér Sándor belügyminiszter, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Gulyás Gergely kancelláriaminiszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és felesége, Szentkirályi Alexandra volt fideszes főpolgármester-jelölt és budapesti elnök.

Orbán Viktor a Blikknek bővebben még azt is elmondta: "a Rocky-filmekből megtanulhattuk: nincs vége, amíg nincs vége. A legutóbbi Európa-bajnokságon két pontot szereztünk, most pedig már hármat, úgyhogy miért lennék elégedetlen?"

Most szerinte "nehéz napok jönnek, mert ki kell várni, hogy a többi csoport eredményei hogyan alakulnak".

"Nagyon fontos megjegyezni: nem azért szorítunk, hogy mások elbukjanak, hanem a mi sikerünkért. És a legfontosabb: minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük..."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 21. 09:29
×
×
×
×