eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Schäfer András, Lang Ádám, Szappanos Péter, Varga Barnabás és Szoboszlai Dominik (b-j) az Írország - Magyarország barátságos labdarúgó mérkőzés előtt a dublini Aviva Stadionban 2024. június 4-én.
Nyitókép: Illyés Tibor

Varga Barnabás állapotáról tájékoztatott az MLSZ

Az MLSZ az X (régen Twitter)-csatornáján adott tájékoztatást a magyar–skót selejtező második félidejében fejsérülést szenvedett Varga Barnabás állapotáról.

„Varga Barnabás állapota stabil! A játékos jelenleg már az egyik stuttgarti kórházban van! Állapotáról újabb hír esetén azonnal tájékoztatást adunk!”

A DFB, a Német Labdarúgó-szövetség angol nyelvű üzenetben kívánt jobbulást a magyar játékosnak: Get well soon, Barnabás!

Az éjfél utáni frissítés alapján tudható, „Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során továbbá agyrázkódást is szenvedett. Nagy valószínűséggel műtét vár a Fradi
csatárára. Az éjszakát a kórházban tölti Stuttgartban. Az egész csapat szorít érte!”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy hiány van a Boeing által gyártott kereső berendezésekből, ezért akadályokba ütközik az a terv Japánban, hogy a Patriot légvédelmi rakéták gyártását ott felpörgessék, és ezzel a globális rakétagyártás fokozásához is hozzá tudjanak járulni a szigetországban, ez pedig rossz hír Ukrajna számára. Eközben az ukrán emberek még a katonai támadásoknál is jobban aggódnak amiatt, hogy az orosz támadások miatt kialakult áramválság közepette mi vár rájuk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 21. 09:29
×
×
×
×