eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: Fotó: MLSZ / Baricsa Gábor

Szoboszlai Dominik két napja nem edzett a csapattal, de…

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya sem a pénteki, sem a szombati közös edzésen nem dolgozott együtt a társaival. Ennek ellenére a stáb véleménye az, hogy a Liverpool FC futballistája készen lesz a skótok elleni, vasárnap esti találkozóra, játszhat.

A szombati hivatalos megfogalmazás szerint „Szoboszlai Dominik a mai edzésen regenerációs munkát végzett, hogy a vasárnapi mérkőzést a legjobb állapotban várhassa. Az MLSZ csatornáján, a RiaRia - Kulisszatitkok a válogatott erőnléti felkészítéséről, Schuth Gábortól című anyagban a szakember elmondta, azok a játékosok, akik legalább negyvenöt percet játszottak az adott mérkőzésen, a mérkőzés utáni napon közös regenerációs edzésen vesznek részt. Ez jellemzően azt jelenti, hogy a pályára nem is mennek ki.

„Ezt követően a reggeli méréseink függvényében mindenki megkapja egy adott napra, a közös csoportba beírva, hogy mit kell csinálnia. Amellett, hogy valaki elmegy masszázsra, lehet, hogy hidegfürdőre megy vagy váltófürdőre, esetleg melegvízbe, van, aki nyirokmasszázsra. Nem arról van szó, hogy mindenkinek egységes a program, hanem próbáljuk beállítani az illető napi állapotához. Ez egyébként nem csak egyénileg, hanem naponta változik.”

A magyar válogatott vasárnap este kilenc órától játssza utolsó csoportmérkőzését, a skótok ellen, Stuttgartban.

Címlapról ajánljuk
A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

Jelentősen párolognak a hazai tavak a kánikulában, de a Balaton és a Velencei-tó vízszintje is magasabb, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője. Siklós Gabriella hozzátette: utánpótlás csak a természetes vízgyűjtő területekről érkezhet, egyelőre azonban nem várható jelentősebb vízmennyiség.

Informatikai káosz - Stabilizálódott a helyzet Ferihegyen, de késések vannak

Folyamatos az utasfelvétel a globális informatikai meghibásodások után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×