eur:
393.2
usd:
367.36
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
15 June 2021, Hungary, Budapest: Football: European Championship, Hungary - Portugal, Preliminary Round, Group F, Matchday 1 at PuskĂĄs Arena. The players are on the pitch before kick-off. Important: For editorial news reporting purposes only. Not used for commercial or marketing purposes without prior written approval of UEFA. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications (whether via the Internet or otherwise) shall have an interval of at least 20 seconds between the posting. Photo: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa (Photo by Robert Michael/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Robert Michael/picture alliance/Getty Images

Rendőrségi intézkedés volt a magyar-portugál meccsen

Beszaladt egy drukker a Puskás Aréna gyepére kedd este, a magyar lesgól után.

A rendőrség több embert állított elő a keddi mérkőzés kapcsán – írta a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Azt nem részletezik, hogy mivel kapcsolatban léptek fel az egyenruhások, de mivel utána kiemelik, hogy a pályára lépés szigorúan tilos, akár bűncselekménynek is minősülhet, ezért vélhetően a 80. percben berohanó néző az egyik, akivel szemben intézkedtek.

Mint azt az Infostart is megírta, Schön Szabolcs les miatt érvénytelenített gólja után a B-középből rohant be egy fekete pólós drukker. Aztán amikor észlelte, hogy nincs gól, ő viszont bajban van, levonult, majd a biztonságiak kísérték ki.

Müchenben, a német-francia találkozón is volt közjáték: egy tiltakozó Greenpeace-aktivista siklóernyővel szállt be a pályára, több szurkoló megsérült.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×