eur:
393.66
usd:
351.61
bux:
72949.64
2024. augusztus 23. péntek Bence
Nicolo Barella, az Inter (j) és Ilkay Gündogan, a Man City játékosa egymásnak ütközik a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Manchester City-Internazionale mérkőzésen az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban 2023. június 10-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Visszatér kedvenc klubjába a magyarokat kiejtő focista

Egy év után visszatér a Manchester City labdarúgócsapatához Ilkay Gündogan, a német válogatott korábbi csapatkapitánya.

Az angol bajnok klub pénteken közölte, hogy a Barcelonánál töltött szezon után a 33 éves játékos ismét a Cityt választotta, amellyel egyéves szerződést kötött. Előzőleg 2016-tól erősítette a manchesteri együttest, amellyel 12 trófeát gyűjtött, köztük egy Bajnokok Ligája-elsőséget és öt bajnoki címet.

A hírek szerint a középpályás elsősorban anyagi problémák miatt hagyta el a katalán egyesületet, amelynek meg kellett válnia egy jól fizetett játékosától annak érdekében, hogy megszerezze az RB Leipzigtől a friss Európa-bajnok spanyol Dani Olmót.

Gündogan a hét elején jelentette be, hogy 82 mérkőzés után visszavonul a válogatottságtól.

Utolsó, 19. gólját éppen a magyarok ellen szerezte júniusban az Európa-bajnokság csoportkörében.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico: nagyon feszült most a helyzet, párbeszédre van szükség

Robert Fico: nagyon feszült most a helyzet, párbeszédre van szükség

Jelenleg az ország és a társadalom működésével kapcsolatos alapvető kérdésekben is nehéz társadalmi konszenzust elérni – jelentette ki a szlovák kormányfő a társadalmi helyzetet értékelő beszédében. Robert Fico szerint nemcsak a belpolitikában, hanem a külpolitikában is szükség van a vélemények ütköztetésére, és bejelentette, hogy ősszel több távol-keleti országba is ellátogat.

Lépett a HÖOK is a felháborodást kiváltott gólyatábor miatt

Meghozta az első döntéseit a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen az a munkacsoport, amely felülvizsgálja a gólyatáborok szabályozását. A testület megalakítására azért volt szükség, mert sajtóértesülések szerint az intézmény bodajki gólyatáborának szervezői folyamatosan megalázták és bántalmazták az elsőéves hallgatókat. Az InfoRádióban a HÖOK kommunikációs vezetője arról beszélt, hogy fennmaradtak bizonyos hagyományok, amelyek "nem férnek bele".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.26. hétfő, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
Toreck bevételére készülnek az oroszok, nem sikerült az oroszok nagy terve Pokrovszknál – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Toreck bevételére készülnek az oroszok, nem sikerült az oroszok nagy terve Pokrovszknál – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Az ukrán hadsereg a jelek szerint csütörtökön első alkalommal ismerte be, hogy az ország keleti részében előrenyomuló orosz haderő kezére jutott Nju Jork mezőváros, és Toreck is egyre nagyobb veszélynek van kitéve. A források szerint hamarosan megkezdődhet a város ostroma. Közzétette napi jelentését az amerikai Institute for the Study of War (ISW) elemzőház, amely ezúttal a Pokrovszk környéki harcokról ír. A térségben nem állnak túl jól az ukrán alakulatok, de a bekerítést sikerült elkerülniük, ami a támadók legfontosabb célja lett volna. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×