eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 17. szombat Jácint
Az argentin Lionel Messi a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának harmadik fordulójában játszott Lengyelország-Argentína mérkőzésen a Dohai 974 Stadionban 2022. november 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Lionel Messinek jogosnak tűnő követelése támadt Spanyolországban

Az argentin világsztár kártérítési igényéről az El Mundo című spanyol újság számolt be.

Az Inter Miamiban légióskodó Lionel Messi 50 ezer eurót követel attól a spanyol környezetvédő szervezettől, amelynek aktivistái a múlt hét közepén betörtek a nyolcszoros aranylabdás futballista ibizai birtokára, és festékkel csúfították el spanyolországi kastélyát.

Az argentin világsztár kártérítési igényéről az El Mundo című spanyol újság számolt be.

A Futuro Vegetal, amely elsősorban a világ nagyon gazdag embereit okolja a környezet pusztulásáért és szennyezéséért, számos vandál akciót hajtott már végre korábban is. Az ökoaktivista csoport tagjai megzavarták például a madridi nemzetközi repülőtér életét, elzárták a forgalmat a főváros útjain, festéket fújtak a spanyol parlament épületére, de többször intéztek hasonló festékes támadást múzeumok értékes alkotásai ellen.

Címlapról ajánljuk

Elhunyt Novák Ferenc koreográfus

Novák Ferenc, közismert nevén Tata halálhírét a család tudatta szombaton. A Kossuth-díjas, Nemzet Művésze elismeréssel kitüntetett koreográfus, rendező, etnográfus 93 éves volt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×