eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 17. szombat Jácint
Kerkez Milos, az Alkmaar játékosa, miután berúgta csapata második gólját a Lazio ellen a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a római Olimpiai Stadionban 2023. március 7-én. Az Alkmaar 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Érdekes íve volt Kerkez Milosék idénynyitó PL-mérkőzésének

Kerkez Milos csapata, a Bournemouth a hajrában egyenlítve 1-1-es döntetlent ért el a Nottingham Forest otthonában az angol labdarúgó-bajnokság új szezonja nyitófordulójának szombati játéknapján.

A házigazda már a hetedik percben elveszítette brazil középpályását, Danilót, aki Antoine Semenyóval ütközött és eltörte a lábát. A pályán tartózkodó játékosok és a játékvezető is azonnal hívta a orvosi személyzetet, amely hosszú percekig ápolta a brazil futballistát, aki hordágyon hagyta el a pályát.

A magyar válogatott védő együttese a 23. percben került hátrányba, majd kevesebb mint tíz perccel később a Bournemouth is betalált, de hosszas videózás után végül érvénytelenítették a találatot. A második félidő elején Kerkez sárga lapot kapott, de végigjátszotta a mérkőzést, amelyen Semenyo a 87. percben kiegyenlített.

Premier League, 1. forduló:

Arsenal-Wolverhampton Wanderers 2-0 (1-0)

Everton-Brighton 0-3 (0-1)

Newcastle United-Southampton 1-0 (1-0)

Nottingham Forest-Bournemouth 1-1 (1-0)

korábban:

Ipswich Town-Liverpool 0-2 (0-0)

Címlapról ajánljuk

Elhunyt Novák Ferenc koreográfus

Novák Ferenc, közismert nevén Tata halálhírét a család tudatta szombaton. A Kossuth-díjas, Nemzet Művésze elismeréssel kitüntetett koreográfus, rendező, etnográfus 93 éves volt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×