eur:
394.18
usd:
361.11
bux:
72028.77
2024. augusztus 10. szombat Lőrinc
Bondár Anna a kínai Lin Csu ellen játszik a mexikói Monterreyben rendezett keménypályás női tenisztorna egyesének első fordulójában 2023. február 27-én. A világranglistán 76. magyar teniszező 6-4, 7-6-ra kikapott.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Miguel Sierra

Bondár Anna ismét tornagyőztes

Hamburgban nyerte meg a salakpálxás tornát.

A negyedik helyen kiemelt Bondár Anna nyerte a 115 ezer dollár (41,5 millió forint) összdíjazású hamburgi salakpályás challenger-tenisztorna szombati döntőjét.

A világranglistán elfoglalt 94. helyével a legjobb magyarnak számító játékos - aki múlt vasárnap diadalmaskodott a szintén németországi Hechingenben rendezett ITF-tornán - a harmadikként rangsorolt holland Arantxa Rust (101.) győzte le a kétjátszmás fináléban, 1 óra 38 perc alatt.

Bondár második alkalommal nyert challenger-tornát, az első sikerét 2021 novemberében Buenos Airesben ünnepelhette.

Eredmény, döntő:

Bondár Anna (4.)-Arantxa Rus (holland, 3.) 6:4, 6:2

Nem sokkal az egyes finálé után a magyar játékos párosban is diadalmaskodott, mivel a belga Kimberley Zimmermann oldalán két meccslabdáról fordítva, döntő rövidítésben verte Rust és a szerb Nina Stojanovicot.

Eredmény, páros, döntő:

Bondár Anna, Kimberley Zimmermann (magyar, belga)-Arantxa Rus, Nina Stojanovic (holland, szerb) 5:7, 6:3, 11-9 - döntő rövidítés

Címlapról ajánljuk
Szabi pék: a kenyér ügye ma már a tiszta élelmiszerről is szól

Szabi pék: a kenyér ügye ma már a tiszta élelmiszerről is szól

"Az ország pékje" szerint a kézműves pékségek térnyerése általában is jó hatással volt a hazai pékszakmára, és ma már számos nagyüzemi pékségben is jobb minőségű kenyerek sülnek. Az augusztus 20-i Kenyérlelke fesztivál apropóján minderről Szabadfi Szabolcsot, "Szabi péket" kérdezte az InfoRádió, aki beszélt a kovászos kenyér jótékony hatásairól is.

Varga Ádám elárulta, miért ezt a taktikát választotta

Tokióhoz hasonlóan Párizsban is ezüstérmet szerzett a kajakozó Varga Ádám. Elmondta, hogy melyik érem kedvesebb a szívének.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Tankokkal és vadászbombázókkal lő a betörő ukrán csapatokra Oroszország, ellentámadástól tartanak a másik oldalon – Háborús híreink szombaton

Tankokkal és vadászbombázókkal lő a betörő ukrán csapatokra Oroszország, ellentámadástól tartanak a másik oldalon – Háborús híreink szombaton

Több fronton súlyos harcok zajlanak az Ukrajnából betörő reguláris erők és az orosz védők között a kurszki régióban, az oroszok tanállásokat vettek fel, illetve vadászbombázókról és harci helikopterekről is lövik a betörő ukrán csapatokat – derül ki a szombat reggelig megjelent híradások összességéből. Sőt, az is kiderült egy rövid ukrán videóból, hogy az oroszországi Szudzsa városát teljesen ellenőrzik az ukrán csapatok, így a Gazprom tulajdonában álló fontos gáztranzit állomást is, amelyen keresztül szombaton is zavartalanul áramlik a gáz Ukrajna, és az Európai Unió felé. Egy másik rövid ukrán videóban pedig azt mutatták, hogy kilőttek egy 15 katonai teherautóból álló konvojt, amelyet a kurszki régióban az ukrán előrenyomulás megállítására rendeltek ki. Közben rendkívüli biztonsági és terrorellenes intézkedéseket rendelt el Oroszország a három nyugati határmenti régióban, és a kurszki atomerőmű környékén is kiterjedt katonai cselekmények történhetnek, ukrán oldalon pedig ellentámadástól tartva több tucatnyi embert telepítettek ki. Háborús híreink szombaton az alábbi hírfolyamban olvashatók.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×