eur:
390.55
usd:
359.83
bux:
73622.19
2024. július 23. kedd Lenke
Nyitókép: Unsplash.com

Krakkó felé veszi az irányt a magyar válogatott futballista

Kiss Tamás válogatott labdarúgó a lengyel másodosztályú, ugyanakkor Európa-liga-selejtezős Wisla Kraków csapatához igazolt kedden.

A krakkói klub honlapja szerint a kétszeres válogatott szélső szerződése két idényre szól és hosszabbítási opciót is tartalmaz.

A 23 éves győri születésű futballista korábban a Szombathelyi Haladás, a Puskás Akadémia, a Diósgyőr, a holland SC Cambuur, legutóbb pedig az Újpest FC színeiben szerepelt.

Minden korosztályos válogatottban pályára lépett, a felnőttek között eddig kétszer, és 2022 márciusában a lengyelek ellen gólpasszt is adott.

Bár a Wisla Kraków az előző idényben csupán tizedik lett a másodosztályban, de a Lengyel Kupát megnyerte, így elindulhatott az Európa-liga selejtezőjében. Az első fordulóban kettős győzelemmel búcsúztatta az albán KF Llapit, a második körben pedig a válogatott Bolla Bendegúzt foglalkoztató osztrák Rapid Wiennel találkozik.

Címlapról ajánljuk

Uniós pénz blokkolásával válaszol Magyarország az ukrán olajleállítási lépésre

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egy interjúban számolt be a magyar döntésről azután, hogy Kijev egy szankciós intézkedéssel leállította az orosz Lukoil Ukrajnán áthaladó szállításait. Ez hazánkon kívül Szlovákiát is érzékenyen érinti, a két ország közösen fordult az Európai Bizottsághoz, de ezen kívül további lépések jönnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
Közeledik az orosz hadsereg Pokrovszk felé, balhé van az ukrán vezérkarban - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Közeledik az orosz hadsereg Pokrovszk felé, balhé van az ukrán vezérkarban - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Lassan, de biztosan nyomul előre az orosz hadsereg a Donbaszban, majdnem minden nap elesik egy kisebb falu a frontvonal környékén. Tegnap Lozuvackét foglalták el az oroszok, félúton vannak Avgyijivkától Pokrovszk felé. A helyzetet továbbra sem tudják stabilizálni a Donbasz ukrán védői. Közben Harkiv megyében is ér el az orosz hadsereg kisebb sikereket. Az ukrán vezetés egyre nyitottabbnak tűnik a tárgyalásokra. Mindeközben orosz lapok arról írnak: orosz ellenzéki vezetők puccskísérletet szerveznek a Putyin-vezetés ellen. A kedvezőtlen frontvonali események miatt egymásnak esett az ukrán katonai vezérkar és az Azov gárdista dandár. Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×