eur:
396.61
usd:
370.34
bux:
71492.81
2024. június 27. csütörtök László
Szuzuka, 2012. október 5.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a szuzukai pályán 2012. október 5-én. A futamot október 7-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

Zsarolók vették célba Michael Schumacher családját

Zsarolással csalt volna ki pénzt a 2013-ban síbalesetben megsérült autóversenyző-legenda, Michael Schumacher családjától két észak-rajna-vesztfáliai férfi. A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte őket.

A rendőrség a napokban letartóztatott két wuppertali férfit, akik a gyanú szerint megzsarolták az autóversenyző-legenda Michael Schumacher családját azért, hogy milliókat keressenek.

Wolf-Tilman Baumert, az ügyészség szóvivője a Bildnek számolt be arról, hogy egy híresség sérelmére elkövetett zsarolás ügyében nyomoznak, de további információkat nem adhat az esetről.

A német lap azonban úgy tudja, a két férfit Észak-Rajna-Vesztfália külterületén tartóztatták le, és csütörtök reggel egyenesen a wuppertali kerületi bíróságra vitték őket. Az ottani bíró délután mindkét gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte – számolt be az Index.

A férfiakat zsarolási kísérlettel vádolják. Ha elítélik őket, akár öt év börtönbüntetésre is számíthatnak. A nyomozás folytatódik.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: ez egy pimaszság az európai választókkal szemben

A versenyképesség lesz a magyar EU-elnökség egyik prioritása, a programtervezetet pedig szinte minden ország támogatja. A magyar kormány nem támogatja Ursula von der Leyen újraválasztását az Európai Bizottság élén – többek között ezekről beszélt a miniszterelnök az EU-csúcson tartott sajtótájékoztatóján.
VIDEÓ
Egy hónap után újra 18 ezer forint felett az OTP

Egy hónap után újra 18 ezer forint felett az OTP

Az elmúlt napokban vegyes mozgásokat láttunk a piacon, Európában ma is iránykeresés látszik, a magyar piac viszont ennek ellenére jól teljesít, és a BUX index új történelmi csúcsot is beállított. Közben az USA-ban nagyrészt emelkednek a tőzsdék, bár csak mérsékelten. Érdemes megjegyezni, hogy holnap érkezik az amerikai jegybank preferált inflációs mutatója, részben ez is indokolja, hogy már ma is óvatosabbak a befektetők, illetve inkább kivárásra játszanak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×