eur:
396.21
usd:
370.38
bux:
70791.85
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyéki Balázs, az FTC vezetőedzője a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Telekom Waterpolo - Pro Recco mérkőzésen a máltai Gzirában 2024. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nyéki Balázs: végén igazi show-vá tették a mérkőzést a játékvezetők

A vezetőedző szerint nagy kvalitású játékosok és jó emberek alkotják a Bajnokok Ligája-győztes Ferencváros férfi vízilabdacsapatát.

A szakember a pénteken Máltán, a háromszoros címvédő olasz Pro Recco ellen 12-11-re megnyert finálé után az M4 Sport helyszíni stábjának azt mondta, amennyire lehetett, már leülepedett benne a döntő, de még napokig, hetekig ott lesz a fejében a diadal.

"Nagyon azért nem fogunk örülni, mert tökéletes szezont szeretnénk, ahhoz pedig majd le kell győznünk a Jug Dubrovnikot a szuperkupadöntőben" - jegyezte meg félig komolyan, félig viccesen a szakember, aki első vezetőedzői szezonjában a BL-siker mellett veretlenül lett magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes.

A tréner kiemelte, a fináléban jó volt a stratégiájuk, amit a játékosok fantasztikusan megvalósítottak, pólósai pedig amellett, hogy nagy kvalitásúak, nagyon jó emberek is.

"Ha ez a kettő így találkozik, abból ilyesmi sülhet ki. Az egész szezon alatt azon voltam, hogy a csapatkohézió jó legyen, szeretetben tudjunk együtt dolgozni. Sok helyen voltam már korábban, de ilyen szeretetet még nem láttam sehol. Az egyik kulcs az volt, hogy egész évben kitartottak egymás mellett" - mondta Nyéki, megjegyezve: e nélkül is lehet nyerni, de valószínűleg nehezebb.

Gzira, 2024. június 7.
A győztes FTC játékosai a medencébe ugranak Nyéki Balázs vezetőedzővel (j2) a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Telekom Waterpolo - Pro Recco mérkőzés végén a máltai Gzirában 2024. június 7-én. A Ferencváros 12-11-re győzött az előző három kiírásban diadalmaskodó Pro Recco ellen.
MTI/Szigetváry Zsolt
A győztes FTC játékosai a medencébe ugranak Nyéki Balázs vezetőedzővel (j2) a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Telekom Waterpolo - Pro Recco mérkőzés végén a máltai Gzirában 2024. június 7-én. A Ferencváros 12-11-re győzött az előző három kiírásban diadalmaskodó Pro Recco ellen. MTI/Szigetváry Zsolt

A találkozóról, amelyen a Recco Zalánki Gergő brutalitásért kapott végleges kiállítása miatt az utolsó négy és fél percből négy percet emberhátrányban játszott, úgy vélekedett: a Novi Beograd elleni elődöntőt követően - amikor ugyanígy négy percet emberelőnyben játszhattak - készültek erre a helyzetre, de arra, hogy utána az ellenfél folyamatosan öt a négy ellen támadhat majd a kiállítások miatt, nem tudtak felkészülni.

"A végén igazi show-vá tették a mérkőzést a játékvezetők mindenkinek, fantasztikus hangulatú lett a befejezés, talán még jobb is, hogy így nyertünk, mintha négy-ötgólos különbséggel tettük volna" - zárta Nyéki Balázs.

Címlapról ajánljuk
Eldőlt, ki lesz a következő NATO-főtitkár

hivatalos
Eldőlt, ki lesz a következő NATO-főtitkár

A NATO döntéshozó szerve, az Észak-atlanti Tanács szerdán úgy határozott, hogy Mark Rutte leköszönő holland miniszterelnököt nevezi ki a NATO következő főtitkárának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Telefonon beszélt egymással Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter – 2023 márciusa óta nem volt ilyen beszélgetés. A Pentagon szerint a két fél a nyitott kommunikációs csatornák fenntartásának szükségességéről beszélt, az orosz védelmi minisztérium szerint arra figyelmeztették Washingtont, hogy tovább eszkalálhatják a konfliktust az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítmányok. Donald Trump amerikai elnökjelölt két tanácsadója olyan béketervet tett le az asztalra, amely az Ukrajnának nyújtott támogatás felpörgetésének fenyegetésével késztetné Oroszországot béketárgyalásokra. A Kreml úgy reagált, nyitottak a tárgyalásra a „harctéri realitások” tükrében, vagyis az elfoglalt területeket semmiképpen nem adják vissza.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×